torstai 19. elokuuta 2010

remember me?

Heii

En oo sitten koko kesän aikana postaillut....jotenkin se on jäänyt ihan sivuun, kuten myös muiden blogien seuraaminen. En edes tiedä mistä kertoisin, mitä kuvia laittaisin, mitä ette vielä tiedä. Noh, tiivistetty lista mun kesästä!;

-Ajokortti, whiii

-Aivan mahtava Tallinnan 4pvn bilereissu mahtavien ihmisten kanssa. Jäi yhdet kesän parhaimmat muistot, ei välttämättä hohdokkaimmat ja ylpeimmät, mutta hyvät silti:)

-Tatuointi, 4½ tuntia nakuttamista alavatsasta kainaloon, 5-6 röökitaukoa, 650e. silti, totaalisesti worth it. vähän huono kuva tatuoinnin kannalta, kuva hieman vääristää. Kukat ovat oikeasti vähän isompia miltä näyttää.
-töitä,töitä,töitä,töitä.......jäätelökiskalla, ja Kotkan meripäivillä lakumyyjänä. En tiedä miten työni on painottunut elintarvikemyyntiin, koska se on kaukaisimpana työhaaveenani.............monipuolinen porvoo

-vähäistä shoppailua, hyvin vähäistä :-( velat oli mun juttu tänä kesänä!

-Yyteri beachfudis. Jossa meidän porukka ei sikaillut, ei ainakaan me tytöt! rahat loppui kesken, joten seurasi mielenkiintoinen kotiinpaluu bussilla ilman rahaa...

-Pinkin keikka, Noran ja äidinkanssa, looved it!

-Bileitä, kuten ystäväni järjestämät kesäkisat, jossa kyseessä ei ollut ihan tavalliset urheilulajit...mökkireissuja, sekä bileiden sijasta nautittiin myös rapujuhlista!

-Veljen kakskymppiset. Vietiin se melkein sokkona taksilla kaivariin, ja laitettiin hyppäämään 150m benji(bungee?)hyppy!
Ei hirveästi tule mieleen muita reissuja ja happeninkeja, joten eiköhän tuossa ollut suurinpiirtein kaikki! Harmi vaan, että lomanloppu on mennyt multa vähän ohi, enkä ole päässyt nauttimaan viimeisistä lämpimistä päivistä. Kohta tulee nimittäin 2 viikkoa täyteen mononukleoosia ja angiinaa, how fun is that! well it's not! Eipä ole kouluunkaan asiaa ollut, ja uskokaa tai älkää mutta tällä kertaa se jopa harmittaa.
Valittelut sikseen, en ole hirveästi jostain syystä kuvaillut kesämateriaalia. Yritän kuitenkin niin pian kuin mahdollista vähän päivittää tänne vaatekaappini uutta matskua! Nyt kuitenkin nukkumaan tämä kipeys pois,ja lisää kuvia tulossa pikkuhiljaa!!

ps, kesän myötä pääni värikin on uudistunut, ja mielelläni ottaisi mielipiteitä vastaan, oliko tumma look vai tämä vaalea look parempi?


Unia,

Ca

3 kommenttia:

 1. http://stripesandshootingstars.blogspot.com/

  :) vaihdoin osotetta.

  VastaaPoista
 2. toi tatska on iha pirun masee!! en oo ees nähny aikasemmi :O Cool!

  VastaaPoista
 3. kiitti kentsu!! jooo se on vähän piilossa, mä en pahemmin viitti koulus napapaidois kulkee, hehee....

  VastaaPoista