perjantai 2. huhtikuuta 2010

gimme gimme symphonies

Holaaaa

Taas yks päivitys mikä syntyy valvomisen ohella ! Friday night, 1:17
Ja musta voi huomaa taas tylsän ihmisen merkkei, muu gangi oli katalla partyymassa ja sellasta, mä näin paremmaks vaihtoehdoks käydä sandrankanssa välissä mäkissä ja mennä 10ltä kotiin katsomaan leffaa, yei ! 8 viikon bileputki rikki, ayi !

Nyt on käynnissä Karo-look-muodonmuutos. Huulikoru(madonna) lähti pois, ja musta tulee aste asteelta vaaleampi ! en kyllä tiie, et haluunko ihan ihan vaaleiksi....any ideas ? ja JAIIKS, huomenna kielikoru. Mun tuurilla saan jonkun kasvohalvauksen tai muuta kivaa, ää. SCARY !Nyt saatiin meiän Borealiscup '10 jengi kasaan, ja me niin mennään voittaan kaikki, go team HC KUMAA KAAMA (r.i.p Namibian viikatemiehet<3)! Toki ollaan 7:nä varasijalla, ainoo pikku este tulevalle voittoputkelle;)
Voin myös kertoo, että oon tällä hetkellä NIIN rampa. Molemmat polvet mustelmilla, nilkka turvoksissa, ranne vääntynyt,selkäranka mustelmilla, ja sit vielä tooosi kaunis mustelma ja hankautuma olkapääs (kuten kaunis kuva kertoo). Ja sit vielä joku kehtaa sanoo että tanssiharkoissa ei tehdä mitään urheilua....check this:C u ! (jos selviän huomiselta elossa, tai vältyn kasvohalvauksesta)

Ca

ps. Dan Black ft. Kid Cudi - Symphonies


2 kommenttia:

  1. miten sä oot onnistunu saamaan noi pahoi kolhui :DD???

    VastaaPoista
  2. hahaha, me tehtii Houses jotai takaperinkuperkeikka tsydeemejä, ja oikeesti, se sattu vähä jälkeepäi:DD!

    VastaaPoista